U Wand

Geurs Beton produceert U-wanden als tussenwand voor uw sleufsilo. Met de U-wanden kiest u voor een ruimtebesparende en prijstechnisch gunstige oplossing. De U-wand zorgt voor een nog betere en snellere afwatering. Ook kunt u de tussenruimte gebruiken voor de opslag van uw afdekmateriaal. Door middel van trappen die ingebouwd kunnen worden kunt u op een veilige en efficiënte manier op werkhoogte uw silo afdekken. Onze U-wanden zijn er in de hoogtes 165, 215, 268 en 318 cm en de standaard lengte is 4 meter. Het is mogelijk om de keerwanden op uw gewenste lengte te laten produceren.

De U-wanden zijn van hogesterkte beton C60/75 en dragen de milieuklasse XA3, XC4, XF2. Op al onze wanden zit de CE- en KOMO- certificering. De wanden kunnen een aslast van 15 ton dragen en Geurs Beton hanteert een breukgarantie van 20 jaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem telefonisch of per mail contact op met onze adviseurs. Weet u al wat u wilt? Vul het formulier in om een offerte aan te vragen.