Sleufsilowanden

Bent u voornemens een sleufsilo te bouwen. Dan bent u bij Geurs Beton aan het juiste adres. Wij hebben sleufsilowanden in diverse soorten en maten. Van vrijstaande wanden, tussenwanden tot en met wanden die een grondwal ter ondersteuning nodig hebben. Wij plaatsen direct vanaf de vrachtwagen, zodat de opbouwtijd snel en efficiënt verloopt.

Sleufsilowanden op maat

Het is mogelijk om de sleufsilowanden op uw gewenste lengte te laten produceren. Andere mogelijkheden zijn een 14 cm voet, afschuining, hijsschroefhulzen, en water sparingen. De sleufsilowanden zijn van hogesterkte beton C60/75 en dragen de milieuklasse XA3, XC4, XF2. Op al onze sleufsilowanden zit de CE- en KOMO- certificering. De sleufsilowanden kunnen een aslast van 15 ton dragen en Geurs Beton hanteert een breukgarantie van 20 jaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem telefonisch of per mail contact op met onze adviseurs. Weet u al wat u wilt? Vul het formulier in om een offerte aan te vragen met betrekking tot de sleufsilowanden.

Ga naar onze contactgegevens