Stelconplaten

Stelconplaten zijn platen die bestand zijn tegen hoge belastingen, puntbelastingen en weersomstandigheden. De platen zijn in een gladde als ook ruwe oppervlaktestructuur te krijgen. Naast deze kenmerken zijn ze ook verkrijgbaar met en zonder stalen hoekrand. Stelconplaten kenmerken zich door een hoge tolerantie, waardoor nauwkeurig leggen en verwerken van deze platen gewaarborgd is. Ze worden dan ook onder KOMO eisen geproduceerd.

Stelconplaten zijn multifunctioneel

De combinatie van eigenschappen van de Stelconplaat voor een vloer is uniek in de wereld van de bedrijfsverharding. Een Stelconplaten vloer is eenvoudig te leggen, weer op te nemen en te herleggen. Zo blijft de ondergrond altijd bereikbaar, voor bijvoorbeeld werkzaamheden aan de bekabeling. Ook is het meenemen van de Stelcon vloer naar een nieuwe bedrijfslocatie altijd mogelijk. De Stelconplaat is niet alleen functioneel op buitenterreinen maar ook uitstekend geschikt als vloerplaat in bedrijfshallen en loodsen. Stelconplaten gedijen uitstekend in de buitenlucht. Ze zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, van hevige regenval tot strenge vorst.

Stelconplaten worden veelal handmatig gelegd, maar het is ook mogelijk om de Stelconplaten direct vanaf de vrachtwagen met vacuüm te laten leggen. Dit uiteraard mits de vrachtwagen met Stelconplaten uw beoogde plek kan bereiken.

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem telefonisch of per mail contact op met onze adviseurs. Weet u al wat u wilt? Vul het formulier in om een offerte aan te vragen met betrekking tot de stelconplaten.

Ga naar onze contactgegevens