Industrieplaten

Geurs Beton beschikt over een groot assortiment industrieplaten. Diverse afmetingen en diktes zijn verkrijgbaar. De industrieplaten van Geurs Beton zijn toepasbaar in alle markten. Van agrarisch tot de weg- en waterbouw, en van infra tot hovenier. De betonplaten kunnen door u zelf gelegd worden, maar Geurs Beton kan het leggen van de industrieplaten door middel van een vacuüm ook faciliteren.

Industrieplaten voor diverse toepassingen

Jarenlange ervaring in de ontwikkeling en toepassing van erf-, weg en opslagverharding zorgt ervoor dat de industrieplaten hun waarde bewijzen, dag in dag uit, onder de zwaarste omstandigheden en in de verschillende toepassingsgebieden. De industrieplaten zijn dé eenvoudige en snelle manier van verharding voor opritten, parkeerterreinen, opslagruimten, overslagpunten, en containerterminals. Met de standaard afmetingen, kunt u bijna elk denkbaar gebied snel en efficiënt verharden.

Onze experts gebruiken de jarenlange ervaring met industrieplaten om u precies de platen aan te bieden die voldoen aan uw wensen. We willen u graag informeren over de verschillende eigenschappen van de industrieplaten.

Ga naar onze contactgegevens