Betonnen keerwanden

Bij Geurs Beton worden vanzelfsprekend betonnen keerwanden geproduceerd. Deze keerwanden worden vervaardigd met de hoogst mogelijke betonkwaliteit. De betonnen keerwanden worden vervaardigd van hoge sterkte beton en bestaan uit de hoogste milieuklassen.

Vandaar dat onze betonnen keerwanden geschikt zijn voor onder meer de GWW en de landbouw
waar vaak met materialen met een agressief karakter wordt gewerkt. De wanden worden van zelfverdichtende beton mortel en in stalen mallen gemaakt. Hierdoor zijn alle zijden van onze elementen glad afgewerkt wat een geweldig esthetisch resultaat geeft.

Kleuren

Binnen Geurs Beton bieden wij u meerdere kleuropties om uw betonnen keerwanden in te laten realiseren. Naast de standaard betonkleur, bieden wij ook de optie om uw keerwand in antraciet te realiseren. Dit geeft u de mogelijkheid tot een geheel andere type design van uw keerwanden, door deze donkere moderne kleurstelling.

Keerwand naar uw wensen

Benieuwd naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem telefonisch of per mail contact op met onze adviseurs. Weet u al wat u wilt? Vul het formulier in om een offerte aan te vragen.